Chaudron Brut ‘Grande Réserve’ Champagne Champagne
Detailní popis produktu
Velkorysá a elegantní sklenka šampaňského. Ze tří mocných hroznů Champagne: Pinot Noir (elegance), Pinot Meunier (ovocná síla) a Chardonnay (jemnost). Každý doušek je vzrušující s jemnou pěnou.
Šumivá čerstvá zlatá sklenka šampaňského ze tří silných hroznů Champagne: Pinot Noir (elegance), Pinot Meunier (ovocná síla) a Chardonnay (jemnost). Velkorysá a elegantní sklenka šampaňského. Z vaší sklenice stoupají čerstvá jablka, zralé plody broskví a teplé jarní květy. Baleno s bobulovým ovocem, citrusy a růžovým grapefruitem. Vynikající! 36 % Chardonnay, 29 % Pinot Noir a 35 % Pinot Meunier. 12,5 % alk. Vynikající jako aperitiv se vším, co pochází z moře, bohatými rizoty, těstovinami, carpacciem a tatarákem. Zkrátka: tohle Champagne si poradí se vším. Užijte si nyní nebo až do roku 2028.
Champagne je oblíbené šumivé víno ze stejnojmenné francouzské oblasti. Pouze tam vyrobené bubliny podle správných pokynů mohou nést na etiketě název Champagne. Šumivá vína z jiných zemí nebo dokonce oblastí ve Francii nesmějí používat tento název. Mýtus obklopující šampaňské vznikl kolem roku 1670; duchovním otcem je prý mnich Dom Pérignon. Toto víno se stalo nejprestižnějším sektem.
Champagne Brut
Výraz „Brut“ na etiketě označuje, že se jedná o suché víno. Není to tedy ukazatel kvality. Brut je nejčastěji konzumovaný nápoj, pokud jde o šampaňské. Je to suché šampaňské.Abyste věděli, co jako kupující šampaňského získáváte, je dobré vědět, jaké pojmy existují a co znamenají.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lahev |
---|---|
Archivace: | 2028 |
Doporučená teplota podávání: | 6-8 °C |
Doporučené servírování: | Drůbež, grilované ryby,těstoviny,risoto |
Druh vína: | Šumivé |
Chuť: | Šumivé a svěží |
Odrůda: | Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier |
Typ barvy: | Šumivé víno |
Uzávěr: | Korek |
Vinařská oblast: | Champagne |
Země: | Francie |
sada: | /chaudron-brut--grande-reserve--champagne-krabice/ |
lahev: | /chaudron-brut--grande-reserve--champagne/ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.