

- Suché víno
- Červené víno
- Toskánsko, Itálie
2018
Oro Italiano Governo All'Uso Toscano
Italská dokonalost pod korkem! Toto Governo All’Uso je vyrobeno částečně ze sušených hroznů, které dávají senzačně bohaté a koncentrované víno plné třešní a černého rybízu, bohatší než mnoho drahých Amarone. Nejenom že The Italian Wine Guy udělil tomuto Oro Italiano Governu 99 bodů, ale toto krásné víno také získalo zlatou medaili na Berliner Wein Trophy! Senzační tmavě červená barva s fialovým okrajem. Svůdná vůně s dokonale zralým ovocem, jako jsou třešně, černý rybíz a rozinky. Plná, eleg...Více
Skladem
ZDARMA!
Popis vína
- Zlatá medaile Berliner Wein Trophy
- Doporučené servírování Entrecôte, cheese fondue, parmazán
- Odrůda Merlot, Sangiovese
- Archivace Do roku 2024 nebo k okamžité konzumaci
- Uzávěr Korek
- Doporučená teplota podávání 16 - 18 °C
- Ročník 2018
- Vinařská oblast Toskánsko
- Typ vína Suché víno
- Chuť Jemné & Měkké
- Obsah alkoholu 13.5%
- Země původu Itálie
- Druh vína Červené víno
Mohlo by Vás také zajímat
2018
Oro Italiano Governo All'Uso Toscano
Italská dokonalost pod korkem! Toto Governo All’Uso je vyrobeno částečně ze sušených hroznů, které dávají senzačně bohaté a koncentrované víno plné třešní a černého rybízu, bohatší než mnoho drahých Amarone. Nejenom že The Italian Wine Guy udělil tomuto Oro Italiano Governu 99 bodů, ale toto krásné víno také získalo zlatou medaili na Berliner Wein Trophy!
Senzační tmavě červená barva s fialovým okrajem. Svůdná vůně s dokonale zralým ovocem, jako jsou třešně, černý rybíz a rozinky. Plná, elegantní a hedvábná chuť s černým rybízem, zralými švestkami, tmavou čokoládou, pepřem a nádechem vanilky. Krásné víno plné výrazu a hloubky. Vznešené a téměř magické!
Governo All'Uso
Toto Oro Italiano vděčí za svou krásu použití staré toskánské vinařské metody Governo All'Uso.
Trik spočívá v tom, nechat hrozny dozrávat na keři co nejdéle. Část pozdní sklizně je ihned ve sklepě zpracována na víno, další část je sušena na speciálních rohožích. Sušené a obzvláště koncentrované hrozny se později přidají do již fermentovaného vína. Díky tomu proběhne druhé kvašení, po kterém víno zraje šest měsíců v dubových sudech a poté ještě několik měsíců na lahvi.
Výsledkem této staré metody je silné a koncentrované víno. Senzačně bohatá a sametová chuť s ovocnými tóny, které jsou živější než u vín vyrobených výhradně ze sušených hroznů. Klaníme se a říkáme „klobouk dolů“!