
- Suché víno
- Červené víno
- Kalifornie, USA
2018
Blackhawk Blue Label Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon z Kalifornie ve velkém stylu! Hluboká červeno-fialová barva s černým jádrem. Bohaté aroma tmavých bobulí a pro Blackhawk typických tónů vanilky, karamelu a cedru. Silná, plná a měkká šťavnatá chuť se spoustou sladkých cassis, černých třešní a krémového moka. Tříměsíční zrání v dubových sudech dává pěkný náznak vanilky v závěru. Impozantní jemný Blue Label Cabernet ve velkém stylu! Blackhawk Blackhawk je velmi populární víno s výrazným logem zlatého orla na láhvi. Oblast Lo...Více
Budeme Vás informovat o naskladnění
Vyprodáno
ZDARMA!
Popis vína
- Doporučené servírování Steaky, Zvěřina, Pikantní pokrmy, Předkrmy
- Odrůda Cabernet Sauvignon (100%)
- Chuť Bohaté & Chutné
- Typ vína Suché víno
- Druh vína Červené víno
- Vinařská oblast Kalifornie
- Země původu USA
- Ročník 2018
- Uzávěr Korek
- Archivace Do roku 2025 nebo k okamžité konzumaci
- Zrání 3 měsíce v dubovém sudu
- Obsah alkoholu 13.5%
- Doporučená teplota podávání 16 - 18 °C
Mohlo by Vás také zajímat
2018
Blackhawk Blue Label Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon z Kalifornie ve velkém stylu!
Hluboká červeno-fialová barva s černým jádrem. Bohaté aroma tmavých bobulí a pro Blackhawk typických tónů vanilky, karamelu a cedru. Silná, plná a měkká šťavnatá chuť se spoustou sladkých cassis, černých třešní a krémového moka. Tříměsíční zrání v dubových sudech dává pěkný náznak vanilky v závěru. Impozantní jemný Blue Label Cabernet ve velkém stylu!
Blackhawk
Blackhawk je velmi populární víno s výrazným logem zlatého orla na láhvi.
Oblast Lodi v regionu Central Valley
Blackhawk pochází z oblasti Lodi v Central Valley. Tento region patří k nejdůležitějším zemědělským oblastem světa, pochází odtud 90% všech vín ve Spojených státech. Ve Spojených státech je tato oblast i hlavním producentem zeleniny, např. rajčat, chřestu, dále mandlí a samozřejmě hroznů!
Silný Cabernet Sauvignon z Kalifornie
Central Valley je největší ze čtyř vinařských oblastí v Kalifornii. Vzhledem k středomořskému podnebí zde mají hrozny Cabernetu Sauvignon velmi dobrou šanci optimálně dozrát, a to zejména díky horkým létům, které se střídají s mírnými zimami.